top of page

HEI, JEG HETER ANNIE!

Diplomert hundefrisør, fotograf og dyreelsker!

Jeg er født 3. desember 1991. 

I 2017 flyttet jeg en tur til Sverige, og i mars 2020 var jeg ferdig utdannet og diplomert hundefrisør ved AMNIS Hundhus. 

Jeg fikk jobb i salongen på AMNIS Hundhus etter endt utdanning - der jeg fikk en fantastisk mentor som hjalp meg med å bygge opp nok kunnskap, trygghet og ferdigheter til å kunne starte opp for meg selv. Salongen var tilknyttet "hundebarnehage" på hundhuset, så jeg fikk også prøve meg i rollen som "hundskötare". I kursene som fulgte med lærte jeg mye om hundens språk og de forskjellige rasenes egenskaper, noe jeg får mye bruk for i min jobb som hundefrisør. Jeg har også vært med på å produsere online valpekurs under pandemi-tiden. 

 

Nå realiserer jeg en drøm, og åpner min egen hundefrisørsalong 2. mai 2022 på Sæter Torg i Oslo, og jeg håper du og din hund har lyst til å være med på reisen! Jeg har visjon om en tilhørende butikk med bærekraftige og økologiske produkter for din hund, og jeg kommer også til å tilby fotografering - mer info om dette kommer! 

Jeg har en aktiv og sosial Golden Retriever gutt på 4 år, som gjerne går tur i flere timer og sover like lenge etterpå. Han heter Scout, og er fra Söderhamn i Sverige. Han kommer til å være med meg på jobb i salongen, og oppholder seg i sin egen innhegning ved resepsjonen når jeg har kunder. 

 

Det aller viktigste er at hund og eier føler seg trygge når de kommer til meg på salongen. Jeg bruker kun positive og moderne metoder, og behandler kun en hund om gangen (med mindre det er flere fra samme familie, selvfølgelig.) 

 

Er det noe mer du lurer på om meg, mine erfaringer eller min visjon - så ikke nøl med å ta kontakt!

bottom of page